Vragen over erfrecht?

phone0800 7654444 (gratis)

Erfenis

Erfenis ontvangen

U ontvangt een erfenis, wat moet u doen? Veel mensen zitten met vragen of willen hulp inschakelen op het moment dat een familielid is overleden.

Op Erfrecht-Nederland.nl leest u alles wat u moet weten over zaken omtrent het aanvaarden of verwerpen van een erfenis, erfbelasting, schenken en de daarbij behorende schenkbelasting en wat u moet weten of doen als u iemand wilt onterven. Via ons landelijke netwerk vindt u bovendien altijd eenvoudig een specialist die u kan helpen met alles op het gebied van erven en erfrecht. Kunt u iets niet vinden of wilt u graag hulp inschakelen? Neem dan direct contact met ons op via 0800 7654444 (gratis).

Voorkom onduidelijkheden of conflicten

De meeste mensen denken liever niet na over hun eigen overlijden en nalatenschap. Toch is het wel belangrijk om op tijd na te denken over wat er gebeurt na uw overlijden en wat u wilt dat er met uw erfenis gebeurt. Door van tevoren een testament op te stellen voorkomt men onduidelijkheden en in de meeste gevallen conflicten.

Laat u daarom tijdig bijstaan door een erfrecht specialist die u meer kan vertellen over alle zaken rondom een erfenis en het opstellen van een testament. U kunt hiervoor contact opnemen met één van onze specialisten bij u in de regio. Ook kunt u natuurlijk al het één en ander bespreken met uw familieleden zodat zij op de hoogte zijn van uw wensen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat of mediator in uw regio.
  • Deskundige rechtshulp bij erfrecht zaken.
  • Professionele steun bij de afwikkeling van een erfenis.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg